Tobias Janssons uppskattade workshops i cirkulär affärsutveckling och affärsmöjligheter med avfall och överskott är kunskapshöjande och innovationsdrivande.

Cirkulär affärsutveckling

Vill du få koll på cirkulära affärsmodeller och komma igång med cirkulär affärsutveckling? Lär dig använda Cirkulär Business Model Canvas i en workshop med Tobias Jansson. Cirkulär Business Model Canvas är ett affärsutvecklingsverktyg som hjälper dig att tänka cirkulärt och designa cirkulära affärsmodeller. Verktyget är framtaget på uppdrag av Tillväxtverket med Tobias Jansson som en del i utvecklingsteamet. Med utgångspunkt från Cirkulär Business Model Canvas leder Tobias Jansson workshops där ni får arbeta med ett företagscase och ta fram en egen cirkulär affärsmodell och analysera dess påverkan på planet och samhälle.

Läs mer

Affärsmöjligheter med avfall och överskott

Ta på ”symbiosglasögonen” och lär er att börja se avfall och överskott som affärsmöjligheter och intäkter istället för problem och kostnader. Denna workshop med Tobias Jansson är ett perfekt komplement till föreläsningen Vad är symbios? Ni får inventera era flöden av vatten, energi och material och fundera på hur de kan skapa värde genom symbiossamverkan.