Boka en digital föreläsning

Nu när vi alla gör bäst i att hålla social distans, men samtidigt vill att samhället och utvecklingen inte ska avstanna, så vill jag slå ett slag för att jag också gör mina föreläsningar om cirkulär ekonomi i digital form.

Så här trevligt kan det exempelvis se ut när en föreläsning genomförs online. Föreläsningen Möjligheter och trender 2020 inom cirkulär ekonomi lämpar sig väl för formatet. Tiden är 30 eller 60 minuter inklusive frågor. Förutom en kortare introduktion till området innehåller föreläsningen ett antal trender/utvecklingsspår som är aktuella just nu, bland annat Vardagslivet som tjänst, Digitaliseringen som möjliggörare, Cirkulära städer, Regenerativt markbruk och Modevärlden vaknar. Föreläsningen finns också i två specialversioner där jag gräver djupare i en specifik trend (Bygga cirkulärt eller Möbelbranschen ställer om).

Kontakta tobias@circulareconomy.se för mer information och prisförslag.

Bilden är från ett uppdrag för länsstyrelsen där jag pratade cirkulär ekonomi för miljömålssamordnare som var uppkopplade på de olika länsstyrelsernas kontor runt om i landet.