symbios_liten

Hej! Du är en av alla de länkar som gör boken Symbios möjlig. Nu kommer boken! Här är en inbjudan till ett exklusivt digitalt event och information om när boken kommer hem till dig.

Nu kommer boken! Oj vad vi har längtat. Vi har precis varit på vårt tryckeri i Göteborg och tittat på provtrycket, och det ser väldigt fint ut. Under andra halvan av maj kommer boken vara klar och skickas hem till dig som förköpt eller på andra sätt varit med och gjort boken möjlig. Vi vill rikta ett verkligt stort tack till dig för ditt bidrag och för att du haft tålamod att vänta.


ONLINE 25 MAJ

Välkommen till ett exklusivt digitalt lunchevent den 25 maj kl 12.00-13.30 som vi ordnar för dem som varit med och bidragit. Vi berättar om boken och vad vi tar med oss från alla de besök, intervjuer och samtal vi haft under arbetets gång. Vi skickar en separat kalenderinbjudan med länk till eventet som du har möjlighet att svara på. Vi ser fram emot att träffa dig där!


GÖTEBORG 19 MAJ

Den 19 maj har vi releasemingel i Göteborg, och då är du förstås också varmt välkommen. För mer info se Facebook-evenemanget, eller hör av dig till oss.


STOCKHOLM 17 MAJ

Du kan också träffa oss på Nordic Sustainability Expo i Stockholm den 17-18 maj där vi står och säljer boken i Cradlenets monter. Den 17 maj kl 11 berättar vi om boken på mässans lilla scen och samtalar med Peter Carlsson, symbiosexpert på Chalmers och deltidsanställd på Sotenäs symbioscentrum (Peter är en av dem som är intervjuade i boken).Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook (Tobias även på Instagram) för fler uppdateringar kring Symbios. Sprid gärna ordet om boken i dina kanaler så ser vi tillsammans till att ställa om till en framtid full av symbiossamverkan.Vi önskar dig en fin vår och ser fram emot att ses, digitalt eller på plats i Stockholm eller Göteborg. Så småningom kommer vi också dyka upp i fler städer.Emma Dalväg
Tobias Jansson

bokensymbios.se
IMG_01 Provtryck av uppslag från intervjuer med Ekobalans, Ectogrid, Sotenäs och Kalundborg
IMG_02 Sista korrläsningen av texten inför tryck, uppslag från intervju med Emma Ek och Leif Andreasson på symbiosen i Sotenäs
IMG_03 Firande av trycklämningen högt ovan jord i GBG-sol
provtryck 2
kontrollkopia
heaven23