symbios_liten

Hej! Du är en av alla de länkar som gjort boken Symbios möjlig. Här kommer film från vårt lunchevent 25 maj, och lite annat.

Vilka veckor vi haft under slutet av maj då boken släppts! Från den smått surrealistiska känslan av att faktiskt ha boken i handen och sedan packa och skicka närmare 200 böcker – till boksläpp i Stockholm på Nordic Sustainability expo, vårt fina releasemingel i Göteborg på restaurang Noot, onlineeventet med er som förbeställt och hjälpt oss på vägen, och en bok-after work på kulturhuset Spira i Jönköping, komplett med band som spelade låtar på tema industriell symbios :)


ALLA BÖCKER SKICKADE

Vi har nu skickat alla förbeställda böcker. Om du inte fått din bok så kan du höra av dig till oss genom att svara på det här mailet, så kollar vi vad som kan ha hänt.


FILM FRÅN ONLINEEVENTET

För er som missade luncheventet den 25 maj finns möjlighet att se en inspelning här. I början pratar vi om utgångspunkterna för industriell symbios och presenterar sedan boken med nedslag i några av de exempel vi har med, med hjälp av två inbjudna gäster, Lara van Druten, grundare av The Waste Transformers, och Leif Andreasson, utvecklingsstrateg på Sotenäs Symbioscentrum. The Waste Transformers börjar 17:22 in i filmen, Sotenäs 35:21.Boken finns nu ute i handeln och kan köpas på exempelvis Adlibris och Bokus.

Under hösten genomför vi föreläsningar och workshops med utgångspunkt från boken, hör gärna av dig om du skulle vilja att vi kommer ut till något sammanhang där du är verksam.

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook (Tobias även på Instagram) för fler uppdateringar kring Symbios. Sprid gärna ordet om boken i dina kanaler så ser vi tillsammans till att ställa om till en framtid full av symbiossamverkan.Vi önskar dig en skön sommar med fina lässtunder i hängmattan eller sittbrunnen eller varhelst du kommer läsa Symbios.

Emma Dalväg
Tobias Jansson

bokensymbios.se

IMG_01 Helkväll med signering av böcker till er som förbeställt
IMG_02 På scen på Nordic Sustainability Expo i Stockholm med Peter Carlsson, konsult som hjälpt Sotenäs kommun med symbiosetableringen (Peter är intervjuad i boken)
IMG_03 Fullt ös på releaseminglet på Noot i Göteborg
IMG_04 Emma med blommor och bok på releaseminglet
IMG_05 Snack om boken på Spira i Jönköping
_MG_5920
2 cirkulära scenen_1080
bakifrån
emma blommor
3 snack