Om Tobias Jansson

Tobias Jansson sprider ordet om cirkulär ekonomi i Sverige genom att hålla uppskattade föreläsningar och workshops. Fokus ligger på goda exempel från företag, regioner och andra delar av samhället. På bloggen läser du nyheter och intervjuer med visionärer och entreprenörer.

CircularEconomy.se drivs av mig, Tobias Jansson, skribent och föreläsare med mångårig erfarenhet av miljörelaterade frågor, bland annat som medgrundare av magasinet Camino. Jag vill bidra till en utveckling mot mer cirkulärt orienterade ekonomiska modeller – genom det jag skriver här och genom att komma ut till företag och andra organisationer och tala om cirkulär ekonomi.

Under 2014 genomförde jag närmare 40 föreläsningar och workshops för uppdragsgivare som Svensk Handel, Chalmers Tekniska Högskola, Regerinskansliet, Region Jämtland, Moderådet och flertalet kommuner och länsstyrelser. Sammantaget hörde över 2000 personer mig tala om möjligheter med cirkulär ekonomi.

BLOGG På CircularEconomy.se publicerar jag nyheter och intervjuer med visionärer och entreprenörer som redan idag jobbar med framtidsvänliga materialflöden och innovativa, cirkulära affärsmodeller, samt en och annan personlig reflektion.

FÖRELÄSNINGAR För att sprida ordet om cirkulär ekonomi håller jag uppskattade föreläsningar och workshops om cirkulär ekonomi.

Jag hoppas att CircularEconomy.se ska bidra till en positiv vision om framtiden.

tobiasmednamnteckning

 

 

Lämna en kommentar